5 estés borismereti előadássorozat, home office edition 2020

2020 decemberében indult az 5 estés borismereti előadássorozatunk első online változata. Az egyes programjainkról legbiztosabban a hírlevelünkből értesülhet, javaslom, hogy iratkozzon fel, keresse a "kis piros fület" az oldalon. 

5 estés borismereti előadássorozat - home office edition!

Miért jó Önnek, ha részt vesz ezen az 5 estén?

 1. kezdjük a legfontosabbal: jól fogja magát érezni Ön is, és ha van kedve a párja is nyugodtan csatlakozhat! Azaz egy remek páros, és egyben társasági program lehet ebben a felfordult, "kijárási korlátozásos" világban!
 2. miközben jól érzi magát: elsajátíthatja a borkóstolás alapvető praktikáit, az ételek és borok társításának szabályait!
 3. és ennél egy picivel még több is történik: a megszerzett tudás birtokában magabiztosabban tud bekapcsolódni boros beszélgetésekbe társasági eseményeken, rendezvényeken - miután újraindult a "normális" élet, persze. Ez szerintem azért is nagyon fontos, mert a bor a kultúránk része is - jól jön egy kis tájékozottság ezen a téren.

Hogyan néz ki egy-egy este?

Esténként 20:00-kor van a kezdés, és az egyes alkalmak menetrendje: 45p + 15p szünet + 45p + 15p levezetés, és igen: kóstolunk is - erről lentebb még olvashat!

  Honnan vehetek részt?

  Részvételre online formában Magyarország teljes területéről van lehetőség. Külföldről sajnos csak azoknak tudjuk ezt a lehetőséget biztosítani, akik a borok kiszállítását önállóan meg tudják oldani. Az első alkalommal egyébként már erre is volt példa - Németországból.

   Milyen platformon beszélgetünk?

   Zoom-on

    Mi a tematika, ill. kóstolunk is? Mit kóstolunk?

    Igen, minden alkalommal 2 naturális bor kerül a pohárba:
      Kóstolás technika I.
      Kóstolás technika II.
      Az étel és bor harmóniája
      Törődés a borral

      Garancia:

      Sok éve tartok már borismereti előadássorozatot, és az eddigi tapasztalatok alapján úgy gondolom, hogy joggal bízhatok benne: Ön elégedett lesz - biztos lehet benne, hogy én minden tőlem telhetőt meg fogok tenni ezért! Ugyanakkor szeretném a következő garanciát nyújtani Önnek: amennyiben az első alkalom első szünetében jelzi, hogy Ön nem elégedett, és inkább vissza szeretné kapni a pénzét, úgy az előadássorozat árát (könyves csomag esetén:) a könyv visszaküldése után visszautalom Önnek. A félreértések elkerülése végett szeretném kiemelni: a garancia természetesen az előadássorozat díjára vonatkozik, a borokra nem.

       Mibe kerül, és mit tartalmaz a csomag?

       A következő program indulása előtt a hírlevélben tájékoztatom.

       2 hozzászólás

       K.A.

       Kedves Bea!

       Köszönöm érdeklődését!

       Ha egy helyszínről, egy géppel jelentkeznek be, akkor bármelyik csomagot választhatják, de egyértelműen az “all-in”-t javaslom, mert az lesz minden szempontból a legkedvezőbb!

       Amennyiben egyéb kérdéseik lennének, írjon nekem nyugodtan!

       Várjuk Önöket NagySzeretettel kurzusunkon!

       Köszönettel,

       Kovács Antal

       Gergesné Vizsolyi Beáta

       Szeretnénk részt venni a borkóstolásokon férjemmel és két barátunkkal. Ebben az esetben milyen csomagot válasszunk.

       Szóljon hozzá

       Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.