Kiszállítási díjak - borokat ingyen, levegőt drágán szállítunk!

Úgy figyeltük meg, hogy a kedves vásárlóink kifejezett örömmel állapítják meg: a kézműves borokhoz nálunk a pincékben elérhető árakon juthatnak hozzá. Ez az ár lenne ugyebár a pinceár(on.hu). A kedves vásárlóink viselkedését illetően van azonban egy másik megfigyelésünk is: Önök nem szeretnek a borok kiszállításáért díjat fizetni! Ez teljességgel érthető, ne tegyék, ehhez az alábbi lehetőségek közül választhat: 

Ingyenes, 0 Ft-os kiszállítási lehetőségek:

  • Személyes átvétel - on line fizetés esetén választható lehetőség! Előzetes telefonos egyeztetés szükséges! Tel.: 06 20 525 0402 / 1088 Budapest, Krúdy u. 15-ben: hétfőtől-péntekig 08:00-15:00 között, elérhetőség: A Google Maps tértképet ide kattintva nyithatja meg.
  • Pick Pack Ponton keresztül, országosan, a legtöbb helyen bankkártyával is fizethet. Vásároljon 24.990 Ft felett, és a kiszállítási díjat mi álljuk Ön helyett! A Pick Pack Pontokról ezen a weboldalon talál további információkat.
  • Borfutár szolgáltatásunk - országosan: A kiszállítási díjat mi álljuk Ön helyett abban az esetben, ha a vásárlási érték meghaladja a 24.990 Ft-ot.

Egyéb kiszállítási lehetőségek:

  • 1.590 Ft, Pick Pack Ponton keresztül, ha a fenti feltételek nem teljesülnek
  • 2.490 Ft  Borfutár szolgáltatásunk országosan, ha a fenti feltételek nem teljesülnek
  • Magyar Posta: 990 Ft postaköltség + 2490 Ft kezelési költség, azaz összesen 3.480 Ft amit a postai küldemény postára történő szállítása, valamint a postahivatalban történő külön ügyintézése miatt számolunk fel. Kérjük vegye figyelembe: jelenleg ennél a szállítási módnál hosszabb szállítási határidővel kell számolni! A borok szállítás közbeni sérülésére nem tudunk garanciát vállalni!

Nagy Szeretettel!

pincaron.hu - mostantól bankkártyával is fizethet!