Kiszállítási díjak - borokat ingyen, levegőt drágán szállítunk!

Úgy figyeltük meg, hogy a kedves vásárlóink kifejezett örömmel állapítják meg: a kézműves borokhoz nálunk a pincékben elérhető árakon juthatnak hozzá. Ez az ár lenne ugyebár a pinceár(on.hu). A kedves vásárlóink viselkedését illetően van azonban egy másik megfigyelésünk is: Önök nem szeretnek a borok kiszállításáért díjat fizetni! Ez teljességgel érthető, ne tegyék, ehhez az alábbi lehetőségek közül választhat: 

Ingyenes, 0 Ft-os kiszállítási lehetőségek:

  • Személyes átvétel - on line fizetés esetén választható lehetőség! Előzetes telefonos egyeztetés szükséges! Tel.: 06 20 525 0402 Válassza az alábbi lehetőségek egyikét:
  • Pick Pack Ponton keresztül, országosan, a legtöbb helyen bankkártyával is fizethet. Vásároljon 19.990 Ft felett, és a kiszállítási díjat mi álljuk Ön helyett! A Pick Pack Pontokról ezen a weboldalon talál további információkat.
  • Borfutár szolgáltatásunk - országosan: A kiszállítási díjat mi álljuk Ön helyett abban az esetben, ha a vásárlási érték meghaladja a 19.990 Ft-ot.

Egyéb kiszállítási lehetőségek:

  • 1.290 Ft, Pick Pack Ponton keresztül, ha a fenti feltételek nem teljesülnek
  • 1.990 Ft  Borfutár szolgáltatásunk országosan, ha a fenti feltételek nem teljesülnek

Fontos újdonságot hozott apró vállalkozásunk életébe a 2020-as év: a borokért mostantól bankkártyával is fizethet nálunk!

Nagy Szeretettel!

pincaron.hu - mostantól bankkártyával is fizethet!