Boros blog, vagy valami olyasmi
Az angol pezsgő, ami megrengette a champagne-bi...
2025 egyik legizgalmasabb boros híre Angliából érkezett: a Nyetimber pincészet pezsgője legyőzte a francia nagyágyúkat, és ezzel megrengette a champagne-birodalom trónját. Ez a siker nemcsak az angol borászat győzelme, hanem...
Az angol pezsgő, ami megrengette a champagne-bi...
2025 egyik legizgalmasabb boros híre Angliából érkezett: a Nyetimber pincészet pezsgője legyőzte a francia nagyágyúkat, és ezzel megrengette a champagne-birodalom trónját. Ez a siker nemcsak az angol borászat győzelme, hanem...
A Château Lafleur kilép a Pomerol appellációból!
Nemrég jött a hír, hogy az egyik, igen jó hírű francia pincészet, a Château Lafleur kilép a Pomerol appellációból, és innentől egyszerűen „Vin de France” néven hozza forgalomba borait. Apróságnak tűnhet...
A Château Lafleur kilép a Pomerol appellációból!
Nemrég jött a hír, hogy az egyik, igen jó hírű francia pincészet, a Château Lafleur kilép a Pomerol appellációból, és innentől egyszerűen „Vin de France” néven hozza forgalomba borait. Apróságnak tűnhet...
Kancellár – Nagy-Somlói Inverz Cuvée 2021: a „k...
Mit keres a mesterséges intelligencia a szőlőben – és hogyan lett ebből somlói szenzáció? A SomlAI ikertestvére, az Inverz Cuvée ugyanabból az alapból készült, csupán az arányokon csavartak 5%-ot. Ez...
Kancellár – Nagy-Somlói Inverz Cuvée 2021: a „k...
Mit keres a mesterséges intelligencia a szőlőben – és hogyan lett ebből somlói szenzáció? A SomlAI ikertestvére, az Inverz Cuvée ugyanabból az alapból készült, csupán az arányokon csavartak 5%-ot. Ez...
Érdekességek: cladosporium cellare - a tokaji p...
Cladosporium cellare (vagy „pincepenész”)
Érdekességek: cladosporium cellare - a tokaji p...
Cladosporium cellare (vagy „pincepenész”)
Orosz, grúz és ukrán ízek a XIII. kerületben – ...
Az orosz, ukrán és grúz konyha háromosztatú világa találkozik egy magyaros beütésű bisztróhangulattal - és persze kiváló borokkal!
Orosz, grúz és ukrán ízek a XIII. kerületben – ...
Az orosz, ukrán és grúz konyha háromosztatú világa találkozik egy magyaros beütésű bisztróhangulattal - és persze kiváló borokkal!
Pinceáron 5 estés online borismereti előadássor...
Ez az 5 estés borismereti előadássorozatunk online fordulója:
Pinceáron 5 estés online borismereti előadássor...
Ez az 5 estés borismereti előadássorozatunk online fordulója: