Valójában korábban már megfogadtam, hogy nem írok többet az 5 estés borismereti előadássorozat home office edition-ről, de kaptam egy olyan visszajelzést, amit büszkén osztok meg Önökkel. (A másokra vonatkozó személyes részeket töröltem a levélből)
Hétfő este ért véget az "5 estés" első home-office változata, zárógondolatként az egyik résztvevő, talán választ sem várva, a megfelelő pillanatban - amolyan tanulságként, csak annyit vetett oda, hogy "hja, hát embert BORátjáról..." 🙂 Ekkor azért már elég jó volt a hangulat. 🤣
A tányérban egy zöldfűszerekkel felturbózott zöldborsókrémleves van, marhahúsleves alaplével, a húslevesben főtt (hidegen) vékonyra szelt marhalábszárral. Kohári traminije kiváló választás ehhez a krémleveshez...
A hétfői 5 estés borismereti előadássorozaton egy számomra is nagyon érdekes beszélgetés alakult ki: Ráspi Kékfrankosánál tartottunk, és éppen azt fejtegettem, hogy én úgy tapasztalom, hogy Ráspi nem a kezdők bora.
Amikor ezeket a sorokat írom (2020.decemberében), akkor kezdődött el az első olyan 5 estés borismereti előadássorozat, ami a covid-nak köszönhetően az online térben zajlik. Nagyon izgalmas kaland ez, íme az első tapasztalatok: