Hello Anti, ehhez a párosításhoz mit szólsz?
Jött a kérdés a fotó mellé, és a válasz egyértelmű: pazar! 👏 Mint megtudtam a tányérban egy zöldfűszerekkel felturbózott zöldborsókrémleves van, marhahúsleves alaplével, a húslevesben főtt (hidegen) vékonyra szelt marhalábszárral. Kohári traminije kiváló választás ehhez a krémleveshez.
A képet ezúton is köszönöm - a szerző egyébként ugyanaz az online kurzus résztvevő, akitől a legutóbb a sült kacsacombos képet kaptam. Bővebben a borról: https://pincearon.hu/products/kohari-pince-egri-tramini-2018
Ne felejtse el dekantálni ezt a bort:
Ez a tramini is egy olyan bor, amit ahhoz, hogy teljes szépségében megmutatkozhasson, javaslom dekantálni, szellőztetni. Pár gondolat arról, hogy mit érdemes dekantálni, illetve általában mit kell tudni a dekantálásról?
Szóljon hozzá
Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.