Újra van pezsgő a kínálatunkban, nem is akármilyen!

Régóta nem járt pezsgő a portánkon, de most végre becsapódott egy a kínálatunkba. Méghozzá nem is akármilyen darab; a hazai pezsgőkínálat egyik legszebb, legelegánsabb tétele repült velem szembe, én pedig nem tértem ki az útjából.

A pezsgők mindig is közel álltak a szívemhez, amire még az is rátett egy lapáttal, hogy hazánkban egyre több a nemzetközi mércével mérve is kimagasló minőségű tétel.

A Zichy Birtok pezsgője:

A Tokaj-hegyaljai Zichy Birtok kifejezetten a buborékos borokra specializálódott, s milyen jól tették! Méthode Traditionell pezsgőjük máris elérhető üzletünkben - s a webshopon - , de belátható időn belül egy habzóbort is útjára indítanak a főváros felé.

A pezsgő nem csak az ünnepek itala!

A pezsgővel kapcsolatban mindenképpen kiemelendő: Az első, s talán legfontosabb felütés a pezsgővel kapcsolatban, hogy nem csak az ünnepek itala. Ünnepi ital, ez nem kérdés, de a szürke hétköznapokból ugyanúgy ünnepet csinál, ha jól nyúlunk hozzá.

Még 1996-ban, Reims városában szembesültem ezzel, amikor egy vendéglőbe betérvén, az ételek mellé főleg pezsgőket ajánlott nekünk az étterem tulajdonosa. Annyira meghökkentő volt ez akkor számomra, hogy éltem a lehetőséggel. Azóta tudom, hogy a pezsgő, alanyi jogon is nagyszerű ételkísérő.

A minap, egészen pontosan egy pénteki családi ebéd alkalmával, a saját készítésű zöldborsó főzelék mellé bontottam fel a Zichy Birtok pezsgőjét. És lőn világosság; az egyszerű péntekünk, onnan kezdve ünnepi hangulatra emelkedett! Szóval ne tartogassuk kizárólag különleges alkalmakra, mert a pezsgő jó dolog, a pezsgő vagány:

Kapcsolódó blogbejegyzések:

Pezsgőkínálatunk a webshopban

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.