Tánczos bor

A Tánczos borok aktuális kínálatát a webshopban a linkre kattintva éri el: Tánczos Pincészet webshop.

Tánczos Zoltán borász borai nagyon szépen színesítik a webshop kínálatát, mindenképpen ajánlom a Tánczos pince borait azoknak, akik vagány, őszinte és kis tételben készülő borokat kóstolnának.

A Tánczos Pince jelenleg 4,4 ha-on gazdálkodik a Balatonfüred-csopaki borvidéken, a festői szépségű Nivegy-völgyben.

A Tánczos borokkal foglalkozó blogbejegyzések egy csokorban: Tánczos Pince blog

Podcast Tánczos Zoltán borásszal

Ajánlom figyelmébe a magyar podcast -ok között egyedinek számító podcastunkat, amelyben a bor, azon belül is a magyar bor van a fókuszban. Az egyes adásokban a borászokkal járunk körbe egy-egy izgalmas és érdekes kérdést. Zolival több adás is készült, ezeket keresse a spotify, apple podcast, vagy a google podcast felületén, valamint a podcast honlapján.

Néhány korábbi, mára már kifutott Tánczos bor a kínálatunkból:

Tánczos Pince Tagyoni Olaszrizling 2019

Közepes intenzitású szalmasárga színű bor. Illatát finom ásványos jegyek vezetik, lédús fehér húsú gyümölcsös kíséretében. Kóstolva száraz, életteli savak, könnyed-, de remek tartású test, ásványos ízaromák, hosszú utóíz jellemzik a bort. Remek olaszrizling, a jó értelemben vett hétköznapokra. Halakból és fehér húsú szárnyasokból készített fogásokhoz illetve salátákhoz ajánlom kísérőként. Ez a bor is egy vagány fröccs alap!

 

Tánczos Pince Bor - Tagyoni Olaszrizling

Tánczos Pince Tagyoni Zengő Válogatás 2019

Közepes intenzitású aranysárga színű bor. Illatát intenzív aszalt gyümölcsös jegyek vezetik fel, mély gombás karakterrel és szelíd ásványossággal társulva. A bor kóstolva félédes érzetű, harmonikus savak, súlyos-, krémes felszínű testtel bíró bor, gazdag fűszeres ízaromák és figyelemre méltóan hosszú utóíz jellemzik. Kései szüretből nyert, párját ritkító boralkotás. Igazi karakter. Ez a bor a sertés és csirke fogások, gomba alapú ételek (gombás tészták), főtt marhahús (Tafelspitz) pazar kísérője - Nagy Szeretettel!

Tánczos bor tagyoni zengő válogatás

Ehhez a borhoz kapcsolódik egy blogbejegyzés is, benne egy történettel, ajánlom a figyelmébe!

Tánczos Pince Rizlingszilváni Válogatás 2018

Közepes intenzitású aranysárga megjelenés. A bor illatában aszalt gyümölcsök és ásványos jegyek tűnnek fel dominánsan, amit a háttérből felsejlő virágos karakter egészít ki, szépen. A bor kóstolva száraz, gömbölyű savérzet, finoman húsos test, aszalt gyümölcsös-, ásványos ízaroma jellemzi. Tartalmasabb szárnyas fogásokhoz, sertéssültek mellé ajánlom kísérőként.

Tánczos Pince Rizlingszilváni Válogatás

Bor árak, elérhető borok a webshopban:

A Tánczos Pincészet elérhető borait a webshopban itt éri el: online bor rendelés. A borokat borfutár szolgáltatásunkkal akár ingyen is házhozszállítjuk.

Bor, könyv, borszaküzlet, webshop -

az Önök visszajelzései:

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.