Podcast - A magyar bor magyar hangja - egy gyors státusz

Tavaly év végén, az ünnepek előtt tettük elérhetővé az első podcast epizódot Kúcs Gyulával. Ebből a helyzeti előnyből ez a podcast epizód könnyedén őrzi az első pozíciót a hallgatottságban (Mi is az a podcast, hogyan tudja meghallgatni?bővebben itt...!)

És bár az első podcast epizód is számos levélre sarkallta Önöket, ezen a téren az egyértelmű befutók Tánczos Zoli, illetve Tóth István epizódja, a Kohári Pince képviseletében.

Jelenleg - amikor ezeket a sorokat írom - 6 podcast epizód közül válogathat, és készülőben van még további kettő, az egyik a Figula pincészettel (szerintem nagyon tartalmas anyag lesz!), illetve Csutorás Ferivel, aki jó szokását megőrizve a mondanivalóját egyből történelmi keretek közé helyezi!

A már elérhető adások listája a Spotify-on:

Ha másik lejátszót használna, vagy inkább böngészőből hallgatná az adásokat, akkor javaslom a podcast honlapját: https://a-magyar-bor-magyar-hangja.hu/

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.