Mit kell Önnek tudnia a visszajelzésekről?

A "boros könyv" megjelenése előtt rengeteg biztatást kaptam a vásárlóinktól, majd amikor az első példányokat átadtuk, akkor pedig rengeteg megerősítő visszajelzést kaptam. Talán felesleges is lenne ecsetelnem, hogy ezek rendkívül jól estek, némelyiknél pedig egészen meghatódtam, hogy ekkora hatást gyakorol a mű egyes emberekre.

Az oldalon megjelenő visszajelzésekről:

De nem is erről szeretnék most pár gondolatot megosztani Önnel, hanem az oldalon megjelent visszajelzésekről. A legtöbb visszajelzést élőben, telefonon, vagy egyéb üzenetben kaptam - és személyesen nekem szóltak. Ugyanakkor szerettem volna a visszajelzéseket a leendő vásárlóknak is megmutatni, ezért arra bátorítottam a kedves olvasókat, hogy ha van kedvük (bátorságuk), akkor küldjenek egy rövid videófelvételt, amit adott esetben megosztok a felületeinken. Bár szerintem érthető módon abban reménykedem, hogy az olvasók örömüket lelik a könyvben, de nem a könyv dicséretére kértem őket, hanem arra, hogy a véleményüket osszák meg másokkal, egészen pontosan a következő sorokkal bátorítottam őket:

"Milyen a jó videó? Rövid, és az Ön személyes véleményét tükrözi. Nyilván nagyon bízom benne, hogy örömét fogja lelni a könyvben, de nem azt kérem, hogy csak szépet és jót mondjon. Arra kérem, hogy a véleményét mondja el.
Az igazat megvallva, pontosan magam sem tudom, hogy mitől lesz jó a videó, de azt azért sejtem, hogy a jó videó semmiképpen sem hosszabb 1-2 percnél."

Jelképes köszönet a nyilvánosság felvállalásáért:

Bár szinte mindenhol eláraszt minket az információ, az üzenetek, az újabb és újabb postok mindenhol, azt azért pontosan tudom, hogy a legtöbb vásárlónk nehezen szánja rá magát, hogy a nyilvánosság elé kiálljon a véleményével, ez szerintem teljesen érthető. Nem azért vásároltak, hogy szerepeljenek, néhányan azonban mégis megteszik. A bátorságukat, fáradozásukat jelképesen egy-egy kuponnal köszöntem meg azoknak a vásárlóknak, akik a megjelenéshez hozzájárultak.

Miért tartom mindezt fontosnak elmondani?

  • A legfontosabb: én így érzem korrektnek, hogy mindezt elmondom
  • Nem akarom az oldalt elárasztani vevői visszajelzésekkel, de néhányat még örömmel kiteszek, ezért ha szívesen megosztaná másokkal a saját véleményét a könyvvel kapcsolatban, akkor küldje el bátran. Ezen a linken olvashat a részletekről.

Merre tovább?

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.