Review-t küldene? Ezeket a szempontokat ajánlom a figyelmébe:

Összeszedtem néhány szempontot a videóval kapcsolatban. Ezek egy része arra szolgál, hogy Ön pontosan lássa, hogy mire is vállalkozik, lássa, hogy miről szól az én ajánlatom, és hogy milyen technikai kérdésekre érdemes figyelni. Nem utolsó sorban néhány pontban azt is leírom, hogy melyik videókat fogom nagyobb valószínűséggel használni - ez ugye azért fontos, mert a megjelentetett videóért küldöm a kupont.

Mi látszódjon, mi szerepeljen a videóban?

Legfőképpen Ön, és az Ön véleménye a könyvről. A videó beküldésével Ön egyben azt is kijelenti, hogy a videón Ön szerepel, és kifejezetten a hozzájárulását adja ahhoz, hogy a honlapon a videós bejegyzést egyben, vagy részleteiben közzé tegyem.
Kérem, hogy figyeljen arra, hogy a hangja jól és tisztán érthető legyen, és a háttérből ne szűrődjön be pl. zene.

Milyen a jó videó?

Rövid, és az Ön személyes véleményét tükrözi. Nyilván nagyon bízom benne, hogy örömét fogja lelni a könyvben, de nem azt kérem, hogy csak szépet és jót mondjon. Arra kérem, hogy a véleményét mondja el.
Az igazat megvallva, pontosan magam sem tudom, hogy mitől lesz jó a videó, de azt azért sejtem, hogy a jó videó semmiképpen sem hosszabb 1-2 percnél.

Technikailag mire kell figyelni?

Egy átlagos mobiltelefonnal készített felvétel szinte biztos, hogy elég jó lesz, arra mindenképpen megkérem viszont, hogy a háttérben ne szóljon semmiféle zene, és a hangja legyen minél érthetőbb, Ön pedig legalább a videó egy részében jól látható.

Hogyan juttassa el hozzám a videót?

A legegyszerűbb, ha google drive-on osztja meg velünk (info@pincearon.hu) , de e-mailben is elküldheti. Ha mindezt gmail-ben teszi, akkor a mérettel sem lesz gond, mert ha nagy lenne, a rendszer automatikusan megosztásként fogja küldeni.

Mi a helyzet az ígért kuponnal?

Az igazat megvallva túl sok videós review-t nem szeretnék kirakni, tehát az ajánlat az első max. 20 publikált videóra vonatkozik.
És igen, fontos: olyan videóért küldök cserébe kupont, amivel kapcsolatban úgy döntöttünk, hogy az oldalon publikáljuk.
Amint a videót publikáltuk, már küldjük is a kupont.

Mire használható a kupon?

A kupon egy alkalommal, 90 napon belül használható fel a webshopban, borok vásárlására, 15.000 Ft feletti vásárlás esetén, 5.000 Ft értékben. Egy vásárlás során csak egy kupon használható fel.

Kérdése van?

Az a helyzet, hogy ilyet még nem csináltunk mi sem, ezért ha kérdése lenne - írjon, és ahogyan időnk engedi, igyekszünk válaszolni.