Borvacsora a Flaska Borbárban, a Corvin negyed közelében!

A borvacsora időpontja: 2021.június 09. 18:30

Végre újraindulhatnak az éttermek, ezzel együtt a borvacsorák is, szóval újra itt a lehetőség, hogy együtt borozhassunk, vacsorázhassunk!

Egy egészen különleges borvacsorára invitáljuk Önöket, a Corvin sétány tőszomszédságában található étterembe – a Flaska borbárba! A garantált forrásból származó - a Magyar Szürkemarha egyesület által biztosított, kiváló minőségű alapanyag - a szürkemarha adja a borvacsora menüsorának az alapját.

Szürkemarhából életre keltett receptek

A borvacsora során a szürkemarhából életre kelt receptek mellé természetesen magyar borokat párosítunk, személyesen én garantálom, hogy az ételek és borok párosítása élmény lesz az Önök számára! Érintőlegesen korábban itt írtam pár gondolatot a magyar szürkemarhákról, és arról, hogy fontosnak tartom a Magyar Szürkemarha Egyesület kezdeményezését – örömmel, és könnyen mondtam igent erre a borvacsora felkérésre!

Rögtön mutatom a menüt is, elöljáróban azonban még annyit, hogy a borvacsora helyszínén az étteremben kedvezményes áron kínálom majd a vendégek számára könyvemet, amiben természetesen minden a bor, és legfőképpen a magyar bor körül forog. Bővebben a könyvről: A sommelier, a magyar bor magyar hangja

A borvacsora menüsora:

A borvacsora teljes díja vacsorával, borokkal, Thorea Voda forrásvizünkkel és természetesen a feledhetetlen élménnyel és előadással együtt:

Június 8-ig előre előre utalással rendezve: 14.490 Ft/fő, utána 18.000 Ft/fő. Az utalás címzettje a Flaska Borbár, AppleBee Kft., Raiffeisen bank: 12010154-01668548-0010009 Közlemény: BorSzerda június 9. 18:30

Jelentkezés a borvacsorára:

foglalas@flaskaborbar.hu

A pincearon.hu vásárlóinak visszajelzései:

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.