Frissült a Dániel Zsolt féle Avant Cuvée címkéje - egészen egyedi módon

Dániel Zsolt egyedi hitvallásáról azt hiszem mindenki meggyőzödik, aki ezt a videót látta már. Ha még nem volt rá érkezése, ki ne hagyja! De most térjünk ki az "Avant"-ra. Zsolt borai korábban ebben a formában voltak kaphatóak:

Dániel Zsolt naturális bora, az Avant

Mostantól azonban egészen egyedi módon számtalan variációban kerül forgalomba a bor, ebből mutatok egy pédát. Mondanom sem kell, hogy minden egyes hátcímke is külön meglepetéssel szolgál:

Dániel Zsolt naturális bora, az Avant

Csak érdekességképpen jegyzem meg, hogy a legtöbb, a kereskedelemben kapható bor esetében nem csak kényelmességből nem szokták a borászok a címkét variálni, hanem azért sem, hogy a már korábban megismert tétel már ismerős legyen a kedves fogyasztó szemének a polcokon. Persze lehet, hogy pont Zsolt megközelítése lesz az, ami felhívja a vásárlók figyelmét, mert bár számos variációban kerül forgalomba a bor, kétség kívül nagyon szépen felismerhető, hogy egy család tagjai!

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.