Új webshop, jönnek Önöktől a visszajelzések

Elindult az új webshop, elég sok minden megváltozott, kapom is a visszajelzéseket - főként a régebbi vásárlóinktól. Megvallom, hogy ezek nagyon jól esnek, mindenképpen ösztönzőleg hatnak rám is, és a háttérben serényen dolgozó apró csapatunkra is! Köszönjük még egyszer! Az meg külön is üdvözlendő, hogy nem csak a jókívánságokkal tiszteltek meg, hanem a rendelésekkel is. Ez legalább olyan motiválólag hat ránk, ne hagyják abba. :-)

Időnként írok! Megengedi?


Jut’ eszembe: ha Ön, kedves olvasó netán még nem adott volna engedélyt, hogy időnként írjak Önnek, akkor itt a remek lehetőség, akár ezen az oldalon is. Keresse a kicsi feliratkozási fület!

Vissza a visszajelzésekhez, kérdésekhez:

Egyértelműen látszik a rendelésekből, hogy sokan üdvözlik Önök közül, hogy immáron elektronikus fizetésre is van lehetőség. Sőt a lehetőségek köre bővült, mostantól már bankkártyával is fizethet az OTP SimplePay rendszerének köszönhetően.

Elfogadott bankártya típusok
A régi felhasználói adatokkal be lehet lépni?

Többen kérdezték Önök közül, hogy a régi felhasználói adatokkal be tudnak-e lépni. A válasz az, hogy sajnos nem, újra kell regisztrálni. Érdemes menteni az adatokat, hogy legközelebb azok megadásával már ne kelljen fáradnia.

Köszönöm még egyszer, és keressenek bátran, ha a borainkkal kapcsolatban segítségre lenne szüksége!

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.