Soproni BorTúra augusztus 08: Ráspi & Steigler pince

Ezúttal is különleges termőhelyekre látogatunk el és különleges borokat világra segítő borászokat ismerhet meg Fertőrákoson és Balfon.
2004 tavaszán találkoztam életemben először Horváth Józseffel, azaz Ráspival. Tizenhat év távlatából, immáron nyugodtan mondhatom, pályafutásom meghatározó pontjává vált az a nap. Megvallom, az első kóstolás alkalmával nem túl sokat értettem meg a boraiból. Sőt, szinte semmit. De éreztem, hogy itt van mit megérteni. A következő egy hónapon belül még kétszer látogattam meg őt, hogy rám szakadjon a nagy felismerés, Ráspi a bor egyik legkülönlegesebb kategóriáját tárja a Nagyérdemű elé.
A Steigler pince pedig az egyik legújabb felfedezésem. A végtelen természetesség mellett, szinte pontosan az a terroir karakter jellemzi tételeiket, ami Ráspi borait is átszövi.
Tartson velünk a Naturális borok világába, mi megszervezünk mindent. Önnek nem lesz más dolga, mint élvezni a tárlatvezetést.
Kovács Antal, sommelier
8.00-kor indulás a Flaska Borbárból a soproni borvidékre, klímás kisbusszal. (útközben egy megállás van betervezve, kis nyújtózás és egészségügyi pihenő)
Mivel az utunk hosszabb, mint amiket eddig szerveztünk ezért a reggelit mindenkinek csomagba készítjük, melyet a buszon el tud fogyasztani. A reggeli tartalma: házi pékáruból készült tartalmas szendvics, 0,5L friss narancslé, ásványvíz.
11.00-kor érkezés a Ráspi pincéhez (Borkóstolás, pincetúra, ebéd az éttermébe)
14.00-kor indulás a Steigler pincéhez (útközben szőlőtúra)
15.00-kor megkezdődik a kóstolás és pincetúra
17.00-kor visszaindulás Budapestre (útközben egy megállás van betervezve, kis nyújtózás és egészségügyi pihenő)
20.00-kor visszaérkezés a Flaska Borbárba
A túra teljes díja 29.990 Ft/fő
DE VAN EGY JOBB AJÁNLATUNK IS.
Amennyiben a részvételi díjat augusztus 5-ig vásárolod meg banki átutalással, a Bor Túra ára: 24.990 Ft/fő.
Minél hamarabb jelentkezzetek, mert szabad helyeink mindig hamar elfogynak!
A foglalást a következő e-mail címre kérjük:
foglalas@flaskaborbar.hu (név + létszám)
A banki utaláshoz:
AppleBee Kft., 12010154-01668548-00100009 Raiffeisen Bank
Közleményként a következőket kérjük megadni: Név + “BorTúra”
Várunk sok szeretettel!
A rendezvény kezdete előtti 24 órán belüli visszamondás, illetve meg nem jelenés esetén, a részvételi díjat kiszámlázzuk!
+36 1 619 7128 (nyitvatartási időben)
Indulás és érkezés: Flaska Borbár, 1094 Bp. Tompa u. 17/b.

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.