Mi újság a szőlőben? Február! Újabb podcast epizód, ezúttal ismét Tánczos Zoltánnal a Tánczos pincészettől, Tagyonról
Tánczos Zolival nem egészen 20 percben arról beszélgettünk, hogy:
- Mi történik a szőlőben, pincében illetve úgy általában a borász életében február hónapban?
- Miért nem lehet ilyenkor még a palackozásra gondolni - már persze akkor, ha a természetes alapokon nyugvó borkészítésről beszélünk?
- Mikor, meddig lehet metszeni?
- Mit is jelentenek azok a fogalmak, hogy bioszőlészet, biobor, biodinamika, ökológiai gazdálkodás?
Hallgassa meg Ön is, erre tessék!
u.i.:
- A Tánczos Pincével kapcsolatban már írtam korábban is, pontosabban megosztottam, hogy Önök mit írtak, itt találja!
- A pince borai a kínálatunkban: webshop
Minden ami podcast - a blogon:
Ide kattintva éri el "A magyar bor magyar hangja podcasthoz kötődő, blogbejegyzéseket": minden ami podcast!
Szóljon hozzá
Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.