Mi újság a szőlőben? Február! Újabb podcast epizód, ezúttal ismét Tánczos Zoltánnal a Tánczos pincészettől, Tagyonról

Tánczos Zolival nem egészen 20 percben arról beszélgettünk, hogy:

  • Mi történik a szőlőben, pincében illetve úgy általában a borász életében február hónapban?
  • Miért nem lehet ilyenkor még a palackozásra gondolni - már persze akkor, ha a természetes alapokon nyugvó borkészítésről beszélünk?
  • Mikor, meddig lehet metszeni?
  • Mit is jelentenek azok a fogalmak, hogy bioszőlészet, biobor, biodinamika, ökológiai gazdálkodás?

Hallgassa meg Ön is, erre tessék!

u.i.: 

Minden ami podcast - a blogon:

Ide kattintva éri el "A magyar bor magyar hangja podcasthoz kötődő, blogbejegyzéseket": minden ami podcast!

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.