KönyvBemutató és BorVacsora október 22. Stelázsi étterem

Nos, ha sokat is kellett várni rá, de végre megérkezett a könyvem a nyomdából; "Kovács Antal - A SOMMELIER - A magyar bor magyar hangja". Ennek apropóján tartunk egy számos állomásból álló könyvbemutató sorozatot, Budapest több pontján és természetesen Vidéken is. A bemutatók borvacsorával, vagy borkóstolóval lesznek egybekötve. Mindkét esetben igaz, hogy a könyv bizonyos részeihez szorosan kapcsolódó borok lesznek csokorba kötve, s bemutatásuk alkalmával a releváns részt is felolvasom a Nagyérdemű számára. A bemutatók valamelyikére már csak azért is érdemes lesz eljönni, mert ezeken az esteken, speciális áron lesz megvásárolható a könyv. Első Budai állomásunk október 22-én a Stelázsi étterem lesz, parancsoljon megtekinteni a részleteket:

 

  • Skrabski pince Balatonudvari Irsai Olivér - Túrós, citrusos pogácsa
  • Breitenbach pince Tokaji Furmint "Narancsbor" - Kacsamáj trüffel, narancs, fánk kosárban
  • Kékhegy pince Mátrai Siller "Piroska" - Sütőtök krémleves, kolbász
  • Ráspi Soproni Kékfrankos - Marhapofa, vörösboros áfonya, vargánya, szalvétagombóc
  • Kohári pince Egri Cabernet Sauvignon - Brownie, konyakmeggy hab

Az est ára vacsorával:  13.000 Ft/fö - amely magában foglalja a fogásokat, a borokat és a vizet.

 

De van egy jobb ajánlatunk is!

Amennyiben október 19-ig beérkezik mind a foglalás, mind banki utalással az est díja, a borvacsora részvétele csak 10.990 Ft/fő!

 

További részletekhez és jelentkezéshez erre parancsoljon >>>

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.