KönyvBemutató & BorVacsora Szuterén Lakás Étterem
Október elején jelent meg Kovács Antal Örökös Magyar Bajnok Sommelier "A Sommelier: A magyar bor magyar hangja" című könyve.
Ennek apropóján szervezzük következő borvacsoránkat, ami egyben a könyv bemutatója is lesz. A borsor összeállítását maga a írásmű inspirálta.
Az egyes fejezetekhez szorosan kapcsolódó nedűket csokorba kötöttük, s melléjük tökéletesen passzoló fogásokat álmodtunk. A borok klasszikus bemutatása mellett, a hozzájuk kötődő releváns részeket is felolvassa művéből a szerző.
A vacsora végén a könyv speciális áron lesz megvásárolható az esemény résztvevői számára!
Borok és a hozzájuk kínált fogások:
Skrabski pince Balatonudvari Irsai Olivér 2019 - Citrussaláta gyömbérrel és ropogós salsával
Breitenbach pince Tokaji Furmint "Narancsbor" 2015 - Pasztinákkrémleves házi gombás raviolival és savanyitott gombával
Kékhegy pince Mátrai Siller "Piroska" 2019 - Ötfűszeres kacsamell szilvás-sütőtökös vadrizzsel
Ráspi Soproni Kékfrankos 2017 - Lassan sült báránylapocka tárkonyos fehérbabpürével
Kohári pince Egri Cabernet sauvignon 2018 - Sült csokoládéganache szederöntettel, fűszeres mogyoróval
A vacsora résztvevőinek létszáma limitált, ezért előzetes foglalás szükséges!
Szóljon hozzá
Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.