Ínyencek és világutazók figyelmébe: Íztenger!

Ínyencek és világutazók figyelmébe: kulináris különlegességek hal-, tenger gyümölcsei és algatémában!

Az Íztenger (www.iztenger.hu) tulajdonosai maguk is rabjai a kulináris élvezeteknek, innen az ötletük, hogy gourmet halakkal, tenger gyümölcseivel és a különleges algatermékekkel foglalkozzanak.

Amit kínálnak:

Portugál, spanyol prémium halkonzervek és halpástétomok organikus olívaolajban, vagy gluténmentes minősítéssel vagy különleges hagyományos receptúrával, különleges halakból: csőrös csuka, angolna, polip, tintahal saját tintájában, cantabriai szardelle…, padron paprikával, kolbásszal, mandulával, Algarvia szószban…

Franciaországi családi manufaktúrákból származnak a különleges hal- és tenger gyümölcsei konzervek, rilette-k, dip-ek, tapas-ok: pl. kék homár, languszta, fésűkagyló, sügér, rájauszony krémes formában hagyományos, vagy mesterszakács által megálmodott receptúrával.

Egészséges és ínyenc francia és holland algatermékek – Michelin-csillagos francia éttermekben is fogyasztják! - bio és ellenőrzött körülmények közül: szárított algák, algakrémek, pestok, fűszerek, algagyöngyök…

A www.iztenger.hu termékeit rendszeresen kóstolom, a legjobban passzoló párosításokat itt, az Instgram csatornámon szoktam közzétenni, nézzen körül bátran.

Kedvezménykupon Önnek:

A hírlevelünk olvasóinak visszavonásig 10%-os Íztenger kuponnal kedveskedünk, részletek a hírlevélben!

Íztenger!

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.