Interjú ajánló: Romantikus álom, hogy a bor annyit ér, amennyire jó - és ez nem csak a bor területén van így.

Az AirChef oldalán jelent meg az interjú, amit jó szívvel ajánlok a figyelmébe. Sok mindenről volt szó ebben a cikkben, többek között a teljesség igénye nélkül:

  • az sajnos csak egy álom, hogy a borok annyit érnek, amennyire jók. Én azt hiszem, hogy bármennyire is fájdalmas ezt kimondani, de a 2000-es évek realitása az bizony más. Akkor is ha borról van szó, akkor is, ha másról.
  • amikor a történetemről, a pinceáron.hu történetéről írtam itt a weboldalon, a fiatalkori történések kimaradtak, nem úgy a cikkből :-)
  • rendszeresen tartok a partner éttermeknél oktatásokat a személyzetnek, egy kicsit beszélgettünk arról is a cikkben, hogy miért is tud ez win-win helyzet lenni
  • korábban nagyon sok konfliktusom volt, ezek egy része a nyílt szókimondásomból fakadt, a másik része pedig abból, hogy bizony a természetes, naturális alapokon nyugvó borkészítés - bár szerintem a fogyasztónak nagyon jó - valójában rengeteg üzleti érdeket sért, kicsit ezt a témát is körbejártuk a cikkben, ahogyan arról is, hogy miért vonultam egy kicsit háttérbe a hazai szakmai életből.

Nyilván elfogult vagyok, de szerintem klassz írás, sok olyan kérdésről van benne szó, amiről időnként a fogyasztók egy része kérdezni szokott. Ha a borokkal kapcsolatos világról alkotott gondolataim egy kicsit mélyebben is érdeklik, talán érdemes elolvasnia:

AirChef interjú borítókép. Természetesen a naturális borok is szóba kerültek. Természetesen! :-)

 Nagy Szeretettel!

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.