Hogyan kerülnek be hozzánk új pincék a kínálatba?

Ezt a kérdést gyakran megkapom, a válasz pedig az, hogy pincéje válogatja - a legújabb pincénk, a Steigler Pince naturális borainak a bekerülésének a története az alábbi:

Az idei BorJour Magnum rendezvényen mi is részt vettünk. Sosem voltunk, így kipróbáltuk. Megjegyzem, jó volt. Este 8 óra tájékán az egyik vásárlónk lépett oda hozzám, s mondta, azonnal menjek vele, mert talált egy tehetségesnek tűnő pincét, kóstoljam meg a boraikat. Sajnos nem tudtam a standunkat ott hagyni, mivel nagyjából ötven érdeklődő vett minket körbe. Pár perc múlva visszatért vásárlónk, immáron a borásszal és három palack borral. Forgatag ide, nyüzsgés oda, megkóstoltuk őket. A sorban az első, a rosé volt. Egyetlen szippantás elég volt, hogy megszűnjön a külvilág. És ez még csak az első tétel volt...

A borok a webshopban már foghatóak, amikor ezeket a sorokat írom, akkor a képekre még egy kicsit várni kell, de hamarosan azok is meglesznek.

Update: időközben frissítettük a fotókat is a Steigler Pince borainál, tessék csak őket szemrevételezni.

Új naturális borok a kínálatban: Steigler Pince!

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.