Hogyan kerülnek be hozzánk új pincék a kínálatba?

Ezt a kérdést gyakran megkapom, a válasz pedig az, hogy pincéje válogatja - a legújabb pincénk naturális borainak a bekerülésének a története az alábbi:

Az idei BorJour Magnum rendezvényen mi is részt vettünk. Sosem voltunk, így kipróbáltuk. Megjegyzem, jó volt. Este 8 óra tájékán az egyik vásárlónk lépett oda hozzám, s mondta, azonnal menjek vele, mert talált egy tehetségesnek tűnő pincét, kóstoljam meg a boraikat. Sajnos nem tudtam a standunkat otthagyni, mivel nagyjából ötven érdeklődő vett minket körbe. Pár perc múlva visszatért vásárlónk, immáron a borásszal és három palack borral. Forgatag ide, nyüzsgés oda, megkóstoltuk a borokat sorban. A sorban az első bor, a rosé volt. Egyetlen szippantás elég volt, hogy megszűnjön a külvilág. És ez még csak az első tétel volt... Szóval például így kerülnek be a borok a kínálatunkba!

Nézzen körül bátran a webshopban, a online megvásárolt borokat igény szerint természetesen házhoz is szállítjuk, akár ingyen is.

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.