Betekintés: így készülünk a borvacsorára!

Friss:

Újra borvacsorára készülünk a Harapó Mókus vendéglő falai között! Ezúttal az előkészületekbe is betekinthet, megismerheti a borászatot - ami ezúttal a Rubin borászat (a Rubin Borászat borai a webshopban), illetve azt, hogy milyen szempontok figyelembe vételével áll össze egy borvacsora menüsora.

Borvacsora előkészületek:

 

A Borvacsora további részleteit, azaz a pontos időpontot, a borvacsora menüsorát, és természetesen a borvacsora árát Harapó Mókus vendéglő oldalán találja, ezen a linken.

Régebbi bejegyzés:

Borvacsora a Harapó Mókus Étteremben:

A borvacsorák is jelzik, hogy ha lassan is, de újraindul az élet. Rögtön egy hármasfogatból áll a borvacsorák sora, ebből emelek ki most egyet, amit régi-régi partnerünkkel, a Harapó Mókus Étteremmel szervezünk - Vörös és Szürke "címmel".

Borvacsora az óbudai Harapó Mókus Étteremben!

Nagyon vártam már a borvacsorák újraindulását, nem mintha a borkóstolókat nem várnám, de azért a borvacsora az mégiscsak más. Sommelierként a borvacsorák esetében nem csak az estét kísérem végig, de séffel is szorosan együtt működünk már az étlap, és a borsor összeállításánál is, hiszen akkor lesz teljes a borvacsora élménye, ha az ételek és borok harmóniában kerülnek Önök elé. Ha érdeklik az ételek és borok párosításának alapvetései, akkor egy rövid blogbejegyzést itt olvashat, jóval bővebben pedig a könyvemben járom körül a kérdést. A boros könyvről bővebben itt tudhat meg többet.

Harapó Mókus Étterem Óbudán

Az óbudai Harapó Mókus Vendéglő sokak kedvence, a házias ízeiről és ami szerintem a Harapó Mókus esetében nagyon fontos - a házias vendégszeretetéről híresült el! Egy igazi, házias, budapesti étterem a Harapó Mókus!

A borvacsora pincészetei:

A borvacsorán többek között a Vértes Pince, a Breitenbach Pince, a Kohári Pince és a Márton Birtok borai kerülnek a borsorra, az asztalra. Bízom benne, hogy sokukkal fogunk találkozni a borvacsorán, de természetesen továbbra is áll, hogy a bor házhozszállítás szolgáltatásunk továbbra is működik és a borokat akár ingyen is kiszállítjuk Önnek!

Podcast

Hátha nem volt még szerencséje hozzá, ezért külön is szeretném felhívni a figyelmét podcastunkra a magyar nyelvű podcastok egyre gyarapodó táborában, ami a Magyar bor magyar hangja címet viseli. Megtalálja a spotify podcast-ok között, de természetesen fent vagyunk a Google, és az Apple podcaston is. Nézzen körül az adások között, ahol meg fogja találni a Kohári Pince podcast epizódját, és a Márton Birtok podcast epizódját is.

A borvacsora menüsorát, a borsort, és természetesen az árakat a Harapó Mókus Borvacsora oldalán találja!

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.