BorVacsora KönyvBemutatóval és MalacSütéssel 11.21: Matyi KultúrBisztró
Egy igazán különleges boros eseményre szeretnénk invitálni. Október elején jelent meg Kovács Antal Örökös Magyar Bajnok Sommelier "A Sommelier: A magyar bor magyar hangja" című könyve. Ennek apropóján szervezzük következő borvacsoránkat, ami egyben a könyv bemutatója is lesz. A borsor összeállítását maga a írásmű inspirálta. Az egyes fejezetekhez szorosan kapcsolódó nedűket csokorba kötöttük, s melléjük tökéletesen passzoló fogásokat álmodtunk. A borok klasszikus bemutatása mellett, a hozzájuk kötődő releváns részeket is felolvassa művéből a szerző. A vacsora végén a könyv speciális áron lesz megvásárolható az esemény résztvevői számára!
Parancsoljon megtekinteni az est kínálatát:
Skrabski pince Balatonudvari Irsai Olivér 2019
- welcome bor
Breitenbach pince Tokaji Furmint "Narancsbor" 2015
– Zsámbéki bojtárleves
Kékhegy pince Mátrai Siller "Piroska" 2019
Ráspi Soproni Kékfrankos 2017
- Malacsült aszalt szilvás párolt káposzta pürével hagymás dödöllével
Kohári pince Egri Cabernet sauvignon 2018
- Kemencében sült csokoládé kocka
A vacsora ára 15,000 Ft/fő, amely magában foglalja az ételeket, a borokat és a vizet.
De van egy jobb ajánlatunk is; amennyiben a részvételi díjat banki utalással, vagy helyszíni előre fizetéssel rendezi november 18-ig, a vacsora ára 11,990 FT/fő!
A banki utaláshoz: Kultúrbázis Kft. bankszámla 10101535-14845900-01004004 (Budapest Bank)
Megjegyzésként kérjük feltüntetni: Név + „Borvacsora november 21.”
Helyszín: Matyi Kultúrbisztró, 2072 Zsámbék, Corvin János u. 20.
Időpont: 2020. november 21 . szombat 18:30h.
Jelentkezni a következő elérhetőségeken lehetséges:
Szilicsány Árpád +36-20-5477454
vagy
Várjuk, Nagy Szeretettel!
A rendezvény kezdete előtti 24 órán belüli visszamondás, illetve meg nem jelenés esetén, a részvételi díjat kiszámlázzuk!
Szóljon hozzá
Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.