Az egyik legszebb bikavér a piacon: Egri Bikavér Grand Superior 2018 Csutorás Ferenctől

Ez a bor a fiatalsága ellenére már most is jól fogyasztható, dekantálni ajánlott! 18-20°C-on fogyasztva sertésből, borjúból és marhából készített étkekhez, érleltebb, keményebb sajtokhoz ajánlom kísérőként!

Grand Superior palackja az "egri palack". Arról, hogy ez mi célt szolgál illetve milyen minőségi kategóriát jelent a Superior és a Grand Superior megnevezés, minek is kell ehhez megfelelni, arról a legutóbbi podcastban Feri részletesen beszél, nem is beszélve magáról a bikavérről mint "kategóriáról".

Az elmúlt hetekben több hallgatónktól is azt a visszajelzést kaptuk, hogy már csak azért is nagyon tetszik nekik a podcast, mert kicsit olyan mintha egy pincelátogatás során beszélgetnének a borásszal - és ez bizony a most (még) érvényes lezárások alatt már hiányzik nekik. Köszönöm a visszajelzést, örülök neki, bevallom, hogy én már azzal a céllal is megelégedtem volna, ha a podcastokon keresztül egy-két érdekességet sikerül átadni a borokkal, borászainkkal kapcsolatban! Köszönöm még egyszer, jól esett!

Egri Bikavér Grand Superior Csutorás Feritől (egri palackban)

 

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.