Látogatóban Prisztóka Tibornál - emlékek a fiók mélyéről!

Ma (2021.03.28.) majdnem pontosan 5 éve töltöttem fel a Facebookra ezt a videót, amelyben Prisztóka Tiborhoz látogattunk el. Ne tévessze meg a videóban látható dátum - ez egy eléggé elhúzódó forgatás, vágás volt. De nem is ez a lényeg, igazából meg is feledkeztem már erről az anyagról, Tibor egyik FB-on tett kommentje juttata ismét az eszembe - és hát újranézve, úgy gondoltam: ideje leporolni, ma is aktuális. Nem mellesleg talán belátható időn belül újra lehet majd étterembe járni, addig is, a borokat itt találja.

Íme tehát a videó újra, alatta pedig a beharangozó, amivel annak idején az újtára bocsájtottam:

"Prisztóka Tibornál, a Szél Fiai Celláriumban...
Nyúlon, Prisztóka Tibornál, a Szél Fiai Celláriumban jártunk, Tibor jó értelemben véve: igazi megszállott. Ha a szőlőről, borról, vagy éppen az étteremről van szó: csak a tökéletes az, amivel beéri. Nem véletlen az sem, hogy a különféle megmérettetéseken az étterme rendre kiválóan szerepel. Mindemellett Tibor kézműves borászként is derekasan helyt áll, és ami számomra különösen szimpatikus, hogy nem csak tudja, hogy hogyan is készül az igazi bor, de a véleményét nyíltan vállalja is:"

1 hozzászólás

Kun István

Gratulálok a jól elkészített ételekhez és borokhoz.

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.