Podcast Figula Misivel, a Figula Pincészettől! Folyékony névjegykártya - ez a belépő bor lényege Misi szerint!
Elgondolkoztató, ahogyan Figula Misi az alapborokkal kapcsolatban megnyilatkozik - úgy nevezi a belépő bort: folyékony névjegykártya! A podcastban rengeteg mindenről beszélgettünk, éreztem ezt már felvétel közben is, de a hallgatóink visszajelzéseiből is azt hallom ki: tartalmas podcast epizód lett!
Címszavak a tartalomból:
- mit jelent a szőlő esetében a hozamkorlátozás, és az milyen kihatással van a születő bor minőségére?
- egy francia trükk, amit a Figula birtokon is bevetnek a szőlő érdekében
- az alapborokon túl: mi a dűlőszelektált bor, és mi a parcella szelektált bor?
Iratkozzon fel a csatornára, ne maradjon le róla:
- Spotify: https://open.spotify.com/show/3zuQ5HMUZPrJcLBCtTHA3v...
- Apple: https://podcasts.apple.com/.../a-magyar.../id1548036858...
- Google: https://podcasts.google.com/.../aHR0cHM6Ly9hLW1hZ3lhci1ib...
A Figula Mihállyal készült podcast epizódot keresse kedvenc felületén, az adás címe:
Figula Mihály: “Az alapbor minősége szerintem egy borászatnak a minőségéről árulkodik”. Ezt a konkrét epizódot a Spotify-on ide kattintva éri el, a Figula Pincészet borai a webshopban itt találhatóak.
A podcast weboldala:
Podcast ízelítő:
Minden ami podcast - a blogon:
Ide kattintva éri el "A magyar bor magyar hangja podcasthoz kötődő, blogbejegyzéseket": minden ami podcast!
Szóljon hozzá
Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.