Podcast Figula Misivel, a Figula Pincészettől! Folyékony névjegykártya - ez a belépő bor lényege Misi szerint!

Elgondolkoztató, ahogyan Figula Misi az alapborokkal kapcsolatban megnyilatkozik - úgy nevezi a belépő bort: folyékony névjegykártya! A podcastban rengeteg mindenről beszélgettünk, éreztem ezt már felvétel közben is, de a hallgatóink visszajelzéseiből is azt hallom ki: tartalmas podcast epizód lett!

Címszavak a tartalomból:

  • mit jelent a szőlő esetében a hozamkorlátozás, és az milyen kihatással van a születő bor minőségére?
  • egy francia trükk, amit a Figula birtokon is bevetnek a szőlő érdekében
  • az alapborokon túl: mi a dűlőszelektált bor, és mi a parcella szelektált bor?

Iratkozzon fel a csatornára, ne maradjon le róla:

A Figula Mihállyal készült podcast epizódot keresse kedvenc felületén, az adás címe:

Figula Mihály: “Az alapbor minősége szerintem egy borászatnak a minőségéről árulkodik”. Ezt a konkrét epizódot a Spotify-on ide kattintva éri el, a Figula Pincészet borai a webshopban itt találhatóak.

A podcast weboldala:

Podcast ízelítő:

Minden ami podcast - a blogon:

Ide kattintva éri el "A magyar bor magyar hangja podcasthoz kötődő, blogbejegyzéseket": minden ami podcast!

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.