Amikor ezeket a sorokat írom, újabb podcast van készülőben:

Elgondolkoztató, ahogyan Figula Misi az alapborokkal kapcsolatban megnyilatkozik - úgy nevezi a belépő bort: folyékony névjegykártya! Ez most egy kicsit hosszabb podcast (lesz), sok mindenről beszélgettünk benne, tényleg csak címszavak a tartalomból:
  • mit jelent a szőlő esetében a hozamkorlátozás, és az milyen kihatással van a születő bor minőségére?
  • egy francia trükk, amit a Figula birtokon is bevetnek a szőlő érdekében
  • az alapborokon túl: mi a dűlőszelektált bor, és mi a parcella szelektált bor?

Iratkozzon fel, ne maradjon le róla:

A podcast weboldala:

Podcast ízelítő:

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.