Kézműves Borok országszerte Pinceáron!

Amennyiben Ön borbárt / bisztrót / vendéglőt / éttermet üzemeltet és kíváncsi a pinceáron-partneri együttműködés részleteire, keressen bennünket bátran, következő elérhetőségeinken:

info@pincearon.hu ,

+36205250402

 

A következő helyszíneken vásárolhatja meg kézműves borainkat országszerte, elvitel esetén Pinceáron:

 

Pinceáron Naphegy - M10 Étterem, 1016 Bp. Mészáros u. 10.

Pinceáron Lövőház utca - Nemo Fish & Chips, 1024 Bp. Lövőház u. 16.

Pinceáron Óbuda - Stelázsi Étterem, Kávézó, Borbár, 1036 Bp. Nagyszombat u. 3.

Pinceáron Dob utca . Chess Étterem, 1074 Bp. Dob u. 63.

Pinceáron.hu - 1092 Bp. Kinizsi u. 31.

Pinceáron BAH Center - Pane Vino Étterem, 1124 Bp. Fürj u. 2.

Pinceáron Duna Plaza - A Tepertős, 1138 Bp. Váci út 178. II. emelet

Pinceáron Rákosszentmihály - Heszperidák Kiskertje, 1161 Bp. Rákosi út 98.

Pinceáron Cinkota - Heszperidák Kertje, 1164 Bp. Felsőmalom u. 3.

Pinceáron Debrecen - IKON Bár és Borbár,  Debrecen, Piac u. 23.

Pinceáron Miskolc - Stamp Bár, Borbár, Miskolc, Szemere Bertalan u. 2. (Szinva terasz)

Pinceáron Nyíregyháza - Óperencián Innen Étterem, Nyíregyháza, Debreceni út 25.

 

 

További cikkeink

Kő-juice: a kőzet kifacsart leve...

A kritikusaim időnként azzal vádolnak, hogy szeretek néha túlzásokba esni. Tudja mit? Lehet, hogy igazuk van, még akkor is, ha az idő végül gyakran mégiscsak engem igazol. Így volt ez, amikor az egyik kézműves borászunkról kijelentettem, hogy egy igazi fenegyerek, ő volt az, akinek a borait kóstolva először megfogalmazódott bennem, hogy van egy olyan borkategória, aminek eddig nem volt neve. Így hát adtam neki egyet, ez lett a kő-juice...:

Szél Fiai Borvacsora - Szél Fiai Fogadó, Nyúl, természetesen Prisztóka Tibor kézműves boraival

Egy szenzációs borvacsorán vehettünk részt Nyúlon, Prisztóka Tibor fogadójában. Tibor borait már sokszor méltattam, most inkább a konyhát ajánlanám szíves figyelmükbe. A legtöbb vásárlónk budapesti vagy környékbeli, ezért külön is ki szeretném emelni: Bp határától nagyjából 1 óra utazással érhető el a fogadó. Ha van értelme kulináris élményekért 60 percet autópályázni, akkor ez a kérdés Nyúlon nyer értelmet!

Kézműves fagyi, kézműves ropi, kézműves gumibelső, kézműves féktárcsa...

Balogh Zoltán, a Somlói Apátsági Pincészet frontembere volt a vendéglátónk, aki sok minden más mellett, mesélt a kézműves fagyiról, a kézműves ropiról, a kézműves gumibelsőről, és a kézműves féktárcsáról is... De tényleg! Na jó, a kézműves borról egy kicsit többet: