Borismereti előadássorozat! Ezúttal online, akár párban is:

Update, erre tessék: 5 estés borismereti előadássorozat, home office edition 2020

Pár hete feldobtam a Facebookon, hogy tartsunk-e on-line 5 estés borismereti kurzust? Sok megerősítő visszajelzés érkezett, hamarosan indul tehát az első 5 estés borismereti előadássorozat - ezúttal on-line.

Hamarosan küldöm a részleteket, de miután már eddig is sok kérdést kaptam, íme néhány előzetes információ:

  • A programsorozat 5 alkalmas, hétfő esténként. Alkalomtól, kérdésektől függően 1-1 alkalom 2-3 órás - a szüneteket is beleértve. Decemberben indulunk.
  • Igen, igen, igen: kóstolunk is! A sort már összeállítottam, azt azonban Ön fogja eldönteni, hogy a teljes sort megrendeli-e, vagy csak néhány tételt. Néhány tételt mindenképpen szükséges lesz beszereznie, mert anélkül nem lesz meg a közös nevező!
  • Volt aki egyből meglátta a lehetőséget ebben a kényszer szülte helyzetben, mondván: otthonról bejelentkezve legalább nem kell majd sofőrt szerezni. Jogos, sőt: mindenkit az érvényes előírások betartására, a józan ész használatára bíztatok, de annak az ég világon semmi akadálya, hogy egy háztartásból többen is bejelentkezzenek majd egy gépről. Tessék ebből nyugodtan páros programot csinálni!
  • Szintén a kényszer szülte lehetőség, hogy ebben a formában az országból bárhonnan bejelentkezhet, végre a földrajzi távolság - legalábbis országon belül nem akadály. Azért maradunk országon belül, mert a borokat háztartási mennyiségben nem tudjuk külföldre kiszállítani.
  • Az első alkalommal kisebb csoporttal indulunk csak, ezért is javaslom, hogy ha érdekli a program, akkor figyelje a hírleveleket - ha még nem tette volna, akkor a kis piros fülre kattintva tud feliratkozni.

A platform még nem dőlt el, de valószínűleg a Zoom lesz az. További részletek hamarosan!

5 estés, online borismereti előadássorozat. Középpontban a bor maga, és persze a természetes, naturális bor!

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.