Ronda üzlet, szép borok

Talán ez a legrondább borkereskedés a városban, de lehet, hogy egész Európában. Azonban a borok - azok magukért beszélnek! Ha netán mégsem, akkor én szórakoztatom a nagyérdeműt, és személyesen segítek Önnek a választásban:

vélhetően a mienk az egyetlen olyan on-line/off-line borszaküzlet, ahol háromszoros magyar bajnok sommelier segít Önnek a választásban! 

A választás egyébként nem nem is olyan egyszerű, hiszen több mint 100 kézműves tétel közül válogathat nálunk, és természetesen bankkártyával is fizethet. Sokan (tévesen) azt hiszik, hogy a kézműves borok elérhetelten árban vannak, de ezt a vélekedést a kínálatunk egyértelműen cáfolja. Nézze csak meg webshopunkat, amit ársávok szerint is böngészhet, ehhez válassza a legalsó, árkategóriák szerinti szűrést. A hozzánk betérő vásárlók kérdéseiből úgy látom, hogy érdemes külön is felhívnom rá a figyelmet: az üzletünkben nyugodtan lehet válogatni, azaz nem kell előre a webshopban megrendelni az egyes termékeket. Ha Ön továbbra is a kiszállítás mellett dönt, úgy a kiszállítási díjainkat erre találja.

nyitvatartási időnk:

  • kedd: 16:00-20:00
  • csütörtök: 16:00-20:00

Megközelíthetőség:

1092 Budapest Kinizsi utca 31.
Ha gépkocsival keresne fel minket: a Kinizsi utca egyirányú, az Üllői út felől lehet befordulni. A nyitvatartási időnk alatt jellemzően minden további nélkül találni szabad parkolóhelyet. Figyelem; a parkolás a Kinizsi utcában este 8 óráig díjköteles!
 
Címünk: 1092 Budapest, Kinizsi u. 31.

Bemutatkozás gyanánt, ajánlom figyelmébe az alábbi beszélgetést, amely a Gazdasági Rádióban került adásba

Többek között a kézműves borokról, a technológiai borokról, és a borok árazásáról is beszélgettünk Kristóf Gáborral:

Nem kell mindent túlgondolni! :-) (A felvétel a Somlói Apátsági Pincészettel tartott borklubon készült)

 

További cikkeink

Kő-juice: a kőzet kifacsart leve...

A kritikusaim időnként azzal vádolnak, hogy szeretek néha túlzásokba esni. Tudja mit? Lehet, hogy igazuk van, még akkor is, ha az idő végül gyakran mégiscsak engem igazol. Így volt ez, amikor az egyik kézműves borászunkról kijelentettem, hogy egy igazi fenegyerek, ő volt az, akinek a borait kóstolva először megfogalmazódott bennem, hogy van egy olyan borkategória, aminek eddig nem volt neve. Így hát adtam neki egyet, ez lett a kő-juice...:

Szél Fiai Borvacsora - Szél Fiai Fogadó, Nyúl, természetesen Prisztóka Tibor kézműves boraival

Egy szenzációs borvacsorán vehettünk részt Nyúlon, Prisztóka Tibor fogadójában. Tibor borait már sokszor méltattam, most inkább a konyhát ajánlanám szíves figyelmükbe. A legtöbb vásárlónk budapesti vagy környékbeli, ezért külön is ki szeretném emelni: Bp határától nagyjából 1 óra utazással érhető el a fogadó. Ha van értelme kulináris élményekért 60 percet autópályázni, akkor ez a kérdés Nyúlon nyer értelmet!

Kézműves fagyi, kézműves ropi, kézműves gumibelső, kézműves féktárcsa...

Balogh Zoltán, a Somlói Apátsági Pincészet frontembere volt a vendéglátónk, aki sok minden más mellett, mesélt a kézműves fagyiról, a kézműves ropiról, a kézműves gumibelsőről, és a kézműves féktárcsáról is... De tényleg! Na jó, a kézműves borról egy kicsit többet: